If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ме съмнява за много ниска цена , като видях над 10 оферти за над 350 паунда само за маховика. И една оферта за 2ра употреба за 200 паунда - тия са луди.
На 2-3 цилиндър не бачкаха и за това,диагностиката каза тук таме някоя грешка но повечето бяха заради,слабо напрежение.Утре отново да видим има ли записано нещо или не та това е!
На 2-3 цилиндър не бачкаха и за това,диагностиката каза тук таме някоя грешка но повечето бяха заради,слабо напрежение.Утре отново да видим има ли записано нещо или не та това е!
Ами явно им е дошло времето,аз не съм сменял свещи,пак бая е изкарала с оригиналните
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колеги, преди малко ми се обади момчето, което купи моята кола. Отказал му бутона на волана за менюто и този за гласовите команди. За усилване и намаляване бутоните, които реално са на същия бутон работели. Някакви идеи?
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
днес след среща с потенциалния нов собственик на колата и като взех жена ми от работа в младост за гадория ми светна иконката с акумулатора и след замерване пустата кола не зарежда12.2V показва на мултицета!та въпроса ми е къде да отида за да ми направят алтернатора?лошото е че колата ми трябва спешно за понеделник
днес след среща с потенциалния нов собственик на колата и като взех жена ми от работа в младост за гадория ми светна иконката с акумулатора и след замерване пустата кола не зарежда12.2V показва на мултицета!та въпроса ми е къде да отида за да ми направят алтернатора?лошото е че колата ми трябва спешно за понеделник
Срещан проблем с динамото при тези коли.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
някой може ли да ми каже от къде мога да купя диоден блок за алтернатора?
Влез в сайта на Франсизкуб , виж им номерата на магазините в София и звънни.На мен са ми били от полза точно с алтернатора на 159-ка , а и не само на нея.
Comment