Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Момчета ползувайте Интернета, сега е модерно
    Защо на 2.2 бензин комплекта струва почти колкото за 2.4 дизел , това не мога да разбера. Бензина доста по-малък въртящ момент има.
    ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
      Защо на 2.2 бензин комплекта струва почти колкото за 2.4 дизел , това не мога да разбера. Бензина доста по-малък въртящ момент има.
      Маховик има за бендзинка за без пари http://www.ebay.co.uk/itm/New-Alfa-R...item2595f8f53e съединителя не съм ровил да търся колко струва.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Маховик има за бендзинка за без пари http://www.ebay.co.uk/itm/New-Alfa-R...item2595f8f53e съединителя не съм ровил да търся колко струва.
        Това ме съмнява за много ниска цена , като видях над 10 оферти за над 350 паунда само за маховика. И една оферта за 2ра употреба за 200 паунда - тия са луди.
        ...

Comment

• с тея цени само в нашата шибана държава може да стане
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• От вчера масълце Кастрол 5w40,горивен,маслен-Бош и въздушен филтър,4 подгревни свещи-Бош и качествена диагностика всичко 250 лв!
            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
              От вчера масълце Кастрол 5w40,горивен,маслен-Бош и въздушен филтър,4 подгревни свещи-Бош и качествена диагностика всичко 250 лв!
              Защо па смени свещи ????? И какво каза диагностиката >>>>>
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• На 2-3 цилиндър не бачкаха и за това,диагностиката каза тук таме някоя грешка но повечето бяха заради,слабо напрежение.Утре отново да видим има ли записано нещо или не та това е!

Comment

На 2-3 цилиндър не бачкаха и за това,диагностиката каза тук таме някоя грешка но повечето бяха заради,слабо напрежение.Утре отново да видим има ли записано нещо или не та това е!
                  Ами явно им е дошло времето,аз не съм сменял свещи,пак бая е изкарала с оригиналните

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Да,свалих Беру-то от нея,иначе от днес някакви комуникации губи с абс но ще се излекуваме !

Comment

• Колеги, преди малко ми се обади момчето, което купи моята кола. Отказал му бутона на волана за менюто и този за гласовите команди. За усилване и намаляване бутоните, които реално са на същия бутон работели. Някакви идеи?
                      Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                      Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                      JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Да,свалих Беру-то от нея,иначе от днес някакви комуникации губи с абс но ще се излекуваме !
                        Акумулатора смени ли ?????

Comment

• днес след среща с потенциалния нов собственик на колата и като взех жена ми от работа в младост за гадория ми светна иконката с акумулатора и след замерване пустата кола не зарежда12.2V показва на мултицета!та въпроса ми е къде да отида за да ми направят алтернатора?лошото е че колата ми трябва спешно за понеделник

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                            днес след среща с потенциалния нов собственик на колата и като взех жена ми от работа в младост за гадория ми светна иконката с акумулатора и след замерване пустата кола не зарежда12.2V показва на мултицета!та въпроса ми е къде да отида за да ми направят алтернатора?лошото е че колата ми трябва спешно за понеделник
                            Срещан проблем с динамото при тези коли.
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• някой може ли да ми каже от къде мога да купя диоден блок за алтернатора?

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                                някой може ли да ми каже от къде мога да купя диоден блок за алтернатора?
                                Влез в сайта на Франсизкуб , виж им номерата на магазините в София и звънни.На мен са ми били от полза точно с алтернатора на 159-ка , а и не само на нея.
                                Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Working...
                                X